Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten

Voor het aannemen van ons boeking werkt FrietjePlus op volgorde met binnenkomst aangaande een aanvraag, FrietjePlus probeert de aangevraagde tijdstip zoveel mogelijk te respecteren, echter hieraan mogen geen rechten geraken ontleend.

Een mayonaise, de overheerlijke biologische mayonaise zorgt voor ons frisse en licht zure smaak voor de krokante frieten.

De missie: dit onderhouden over onbeperkt dit grootste collectie verse friet en ons onwijs scala betreffende voordeligste capaciteit snacks voor u op locatie.

Hebt u interesse in een mobiele frietkraam en wilt u advies? Neem dan gerust aanraking op met Snackmobiel.nl.

Toepassing verse (huisgemaakte) mayonaise en serveer daar echt vlees in regio betreffende een frikandel voor. Er wensen mensen heel wat verdere voor betalen en dus hoef jouw minder klanten te hebben teneinde toch ons leuke bijverdienste te hebben.

Omdat we onze kwaliteit, verse friet en snacks en vriendelijkheid waarborgen streven wij ernaar teneinde in 12 uur na te telefoneren en te bevestigen of de door u dan ook opgevraagde datum verder daadwerkelijk past binnen onze planning.

Wilt u begrijpen of er ons frietwagen beschikbaar is? Bel vervolgens betreffende 06 2277 9592 of email tot: meer info@henkpatat.nl. Vermeld in de email wanneer u dan ook een frietwagen wilt huren. Welke dag. Welk tijdstip. Doch ook daar waar we behoren te bestaan. En hoeveel mensen u denk nou op uw huwelijk, feestelijkheid ofwel evenement.

De middelen geraken vers bereid op locatie in onze frietkraam. Omdat Limburg erom bekend staat uitgebreid en langdurig feest te mogen vieren, kan zijn daar ons speciaal avondvullend menu mogelijk. Daarmee kunnen uw klanten vijf uur onbeperkt smullen.

Met een collectie aangaande 6 soorten verse friet en een asssortiment met 26 soorten snacks met heel veel sauzen kan u met de gasten geweldig onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Staat uw voorkeur er niet bij of heeft u speciale wensen. Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Ook voor glutenvrije of vegetarische snacks hebben wij van alles in ons assortiment. Geeft u dit immers met voor de inschrijving.

Wensen zijn jij een breedvoerig menu met meerdere soorten friet, al die snacks, dranken en desserts? Dan betaal jouw logischerwijze verdere. Voor elk budget kan zijn daar wat geoorloofd. Wil jij exact weten hetgeen het gaat onkosten? Aarzel dan ook niet en neem direct aanraking op.

Voor dit huren aangaande een frietwagen in Groenlo bestaan er wil je meer info verschillende opties. Niet iedereen wensen zijn ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en een standaard snacks in overvloed bestaan.

Small”, de kleinere variant aangaande HOME, dezelfde inrichting, volkomen betreffende alle apparatuur en ons kwaliteitsassortiment VERSE friet en al die snacks tot wil. Onde de luifel buitenstaanplaatsen met ons vitrine met selectie voor uw gasten. Genieten op elke lokatie tot wil, via geheel Nederland.

Ben jij eruit en verlangen is jij gaarne een frietkraam huren voor op je event, trouwerij of verschillende gelegenheid? Vervolgens kun je via de site ons geschikte beurs ontdekken, welke een frietkraam op jouw locatie verzorgt. Tevens is dit mogelijk teneinde direct via die pagina ons offerte met te vragen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten”

Leave a Reply

Gravatar